Kan ik bij een groep aansluiten?

We bieden alleen privé tours aan. Hier kiezen we bewust voor zodat we beter op de wensen van onze gasten kunnen ingaan. Er moet genoeg tijd zijn om vragen te beantwoorden, of voor een wat langere pauze (in bijvoorbeeld een Biergarten) onderweg. Als het prachtig weer is en je besluit in overleg met de gids dat je nog een uurtje langer wilt fietsen, is dat geen probleem.

Hoe kan ik een tour reserveren?

Een tour reserveren kan op meerdere manieren. Onder contact op onze website kun je ons een kort bericht sturen. Daarna ontvang je binnen 24 uur (maar meestal eerder) een vrijblijvende offerte.

Onder tour reserveren is het mogelijk om direct een fietstocht naar keuze aan te vragen. Kies voor één van de tochten uit ons vaste programma en geef aan op welke dag je wilt fietsen en met hoeveel personen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Niet gevonden wat je zocht? Maar heb je zelf al wat in gedachten kies dan voor de fietstocht Berlijn naar wens.

Welke tour past bij mij?

Elke groep een unieke fietstocht aanbieden, rekening houdend met de interesses, leeftijd en sportiviteit van de deelnemers, dat is ons streven. Er is genoeg te zien! Voorafgaand aan elke tour overleggen we wat de route zal zijn. Voor families, bedrijven en vriendengroepen hebben we al een kleine voorselectie gemaakt van tours die interessant kunnen zijn. De verschillende routes en thema's waaruit je kunt kiezen zijn vooral bedoeld als inspiratie. Voor de eerste keer Berlijn raden we onze Hartje Berlijn-tour aan.