Kan ik me bij een bestaande groep aansluiten?

Nee helaas, wij bieden alleen privé tours aan. We kiezen hier bewust voor zodat we beter op de wensen van onze gasten kunnen ingaan. Er moet genoeg ruimte zijn om vragen te beantwoorden, speciale thema's uit te diepen, of voor een wat langere pauze (in bijvoorbeeld een Biergarten) onderweg.

Hoe kan ik een tour reserveren?

Een tour reserveren kan op meerdere manieren. Onder contact op onze website kun je ons een kort bericht sturen. Daarna ontvang je binnen 24 uur (maar meestal eerder) een vrijblijvende offerte.

Onder tour reserveren is het mogelijk om direct de gewenste tour aan te vragen. Kies hiervoor een tour uit ons vaste programma en geef aan op welke dag je wilt fietsen en met hoeveel personen.

Welke tour past bij mij?

Elke groep een unieke fietstocht aanbieden, rekening houdend met de interesses van de deelnemers en wat er nog meer op het programma staat, dat is ons streven. Er is genoeg te zien! Voorafgaand aan elke tour overleggen we wat de route zal zijn. Voor families, bedrijven en vriendengroepen hebben we al een kleine voorselectie gemaakt van tours die interessant kunnen zijn. De verschillende routes en thema's waaruit je kunt kiezen zijn vooral bedoeld als inspiratie. Voor een eerste keer in Berlijn raden we de Highlights Tour aan.