Groepsfoto Brandenburger Tor

„Du bist verrückt mein Kind, du mußt nach Berlin!“

Collage gidsen v2

Even voorstellen...

Hartje Berlijn zijn wij: Alex, Björn, Jard, Jeroen, Jochen, John, Niels en Ronald. Alle acht waren we ooit zo verrückt om naar Berlijn te vertrekken. Ieder met zijn of haar eigen verhaal. Of het nu de liefde, de studie, het werk of de zoektocht naar onszelf was die ons naar Berlijn bracht, allemaal hebben we ons laten betoveren door de onconventionele charme van deze stad.

Berlijn is geen mooi popje of een klassiek openluchtmuseum, maar een stad die nooit af is. Iedereen kan er zijn of haar steentje bijdragen en passies volgen, zonder scheef te worden aangekeken.

Verhalen vertellen zit ons in het bloed en de stad verkennen we het liefst al fietsend. Na jaren voor onszelf te hebben gewerkt, besloten wij om ons enthousiasme en onze expertise te bundelen en een creatief collectief op te richten. Hartje Berlijn was geboren.

Bijzondere fietstochten langs de must-sees, verborgen parels en plekken waar de geschiedenis tastbaar is, zijn ons handelsmerk. Persoonlijk contact met jullie is voor ons net zo belangrijk als respect voor de stad en haar bewoners. Met Hartje Berlijn willen wij onze liefde voor Berlijn met jullie delen. Daarom zeggen wij: wees verrückt en ontdek met ons het bruisende Berlijn!

 

PS, voor de duidelijkheid nog even een paar kleine lettertjes: wij accepteren (uiteraard) geen seksistisch of racistisch gedrag, dat past sowieso niet, en al helemaal niet in Berlijn:-)!

Waarom Hartje Berlijn?

Hartje Berlijn

Wij kennen de stad als onze broekzak

Wij zijn Nederlandstalige gidsen met passie voor Berlijn. Als echte Berlijners vertellen wij uit eigen ervaring over onze stad: professioneel en een beetje verrückt.

Hartje Berlijn

Tours op maat

Samen met Hartje Berlijn verkennen betekent méér zien van een bruisende metropool, volop persoonlijke aandacht en de leukste tips en routes gebaseerd op jouw interesses.

Hartje Berlijn

Op de fiets door een wereldstad

In een korte tijd langs bekende bezienswaardigheden en verborgen parels. Natúúrlijk op de fiets. Elektrische fietsen, kinderzitjes, riksja’s…geen probleem.

Hartje Berlijn

Altijd een startpunt bij jou in de buurt!

Onze tours kunnen op verschillende vertrekpunten beginnen afhankelijk van de locatie van jouw hotel, appartement of camping. Wij zijn flexibel. Laat het ons weten!